KLICKA HÄR FÖR ATT LÖSA IN DITT GÅVOKORT

Skicka digitala presentkort med E-post och SMS

Att skicka digitala presentkort med E-post och SMS är både klimatsmart och kostnadseffektivt! Och har du bråttom kan vi leverera inom 24 timmar. Vi erbjuder också hjälp med utskick av triggerbaserade digitala gåvokort.

Leverans av digitala presentkort!

De digitala gåvokoderna levereras i ett excel dokument för distribution. Vi använder ett system som professionellt hanterar stora volymer med e-post eller sms och vi kan därmed erbjuda oss att hand om hela utskicket åt er. Om så är fallet behöver vi få tillgång till de e-postadresser eller mobiltelefonnummer som ni ämnar skicka till. Vi rapporterar sedan till er om någon adress ”studsade” eller på annat sätt inte fungerade! Vill du hellre sköta utskickat själv så lägger du gåvokoden och länken till er beställningssida i ditt SMS eller e-postbrev och skickar iväg det. E-postbreven går att utforma med bilder och logotyp och i SMS:en lägger vi med en texthälsning från dig!

Pris för distribution av gåvokoder med E-post

  • Startkostnad –  2 000 kr exkl. 25 % moms.
  • Styckekostnad per E-postbrev –  0,75 kr  exkl. 25 % moms.

Pris för distribution av gåvokoder med SMS

  • Startkostnad –  750 kr exkl. 25 % moms.
  • Styckekostnad per SMS –  1,50 kr exkl. 25 % moms.

Allt ingår! – förutom papper till presentkorten

Förutom de rent fysiska presentkorten så ingår alla övriga delar i gåvotjänsten. Vi sätter upp en beställningssida åt er med hälsning på banner!

Kostnadseffektivt och klimatsmart

Att slippa porto- och kuvertkostnad är bra för din budget. Att du samtidigt är klimatsmart när du skippar papper och utskick med posten är dubbelt smart!

Kundanpassning

Vi har möjlighet att tillsammans med våra kunder utveckla kundanpassade distributionslösningar! För många av våra kunder är anpassning till deras egen företagsprofil och webstruktur en viktig del i vårt samarbete.

DIGITALA GÅVOKORT

→ POCKETOGRAM ♛ CLASSIC ←→ POCKETOGRAM ♛ GRAND ←→ POCKETOGRAM ♛ PREMIUM ←→ POCKETOGRAM ♛ DELUXE ←

Företagsanpassade gåvokort