KLICKA HÄR FÖR ATT LÖSA IN DITT GÅVOKORT

Rekrytera med Pocketogram? Går det?

Vi brukar ju hävda att man kan använda ett Pocketogram till allt. Och då kan det väl vara läge att testa den tesen. Vi skulle gärna rekrytera en femte medarbetare under hösten – och tänkte då använda våra gåvokort för att hitta rätt!

Annonsen hittar du här!

Nu skulle vi behöva din hjälp med att få spridning på annonsen. Dela länken i dina nätverk och sociala medier (LinkedIn, Facebook eller annorstädes) och skriv gärna en liten trudelutt. Som tack för hjälpen får du ett Pocketogram Classic!

Lyckas du dessutom förmedla kontakten till den person vi i slutändan anställer så får du dessutom ett Pocketogram Deluxe som tack!

När du delat annonsen – hör av dig till richard@pocketogram.se eller till Richard Wallin på Facebook/LinkedIn så ser vi till att du får ditt gåvokort!

Är det du som blir anställd så kommer dock lönen att betalas i kronor, vi testade med Pocketogram, men det blev för krångligt…

Vaddå välfyllt gåvokort?

Vi har under en tid kallat oss Sveriges mest välfyllda gåvokort. Vad menar vi med att vara ett välfyllt gåvokort? Jo, så här.

När du ger bort ett gåvokort så gör du det förmodligen för att den som får det skall få en gåva som passar honom eller henne perfekt, eller hur? Om vi då har det överlägset största sortimentet så borde chansen att mottagaren hittar rätt vara maximalt stor. Nästan 3 000 pocketböcker från alla svenska förlag, massor av tidskriftsprenumerationer, presentartiklar och ljudböcker. Och därtill både upplevelser och delikatesslådor på de lite dyrare gåvokorten.

Hur skapas sortimentet?

För den specialintresserade kan det kanske vara intressant att veta hur vi gör för att hålla vårt enorma sortiment. Här tänkte vi att du kan få lite mer information om hur vi arbetar!

Mediaprodukter

När det gäller pocketböckerna och de digitala ljudböckerna så synkar vi dem varje natt med ett antal databaser för att ständigt ha ett uppdaterat sortiment. De digitala ljudböckerna distribueras omedelbart och digitalt medan pocketböckerna alltid tar vägen förbi vårt lager för att förpackas fint. På vårt lager håller vi också några hundra av de mest populära pocketböckerna hemma i större antal så att många ordrar kan skickas direkt med kort leveranstid.

När det gäller tidskriftsprenumerationerna så samarbetar vi med tidskriftsförlagen och levererar beställningar till dem varje natt. Tidskrifterna skickas sedan ut av tidskriftsförlagen med deras andra prenumerationer.

När vi säger att vi är ett välfyllt gåvokort så menar vi att vi har närmare 3 000 pocketböcker, tusentals ljudböcker och ett rejält gäng tidskriftsprenumerationer i sortimentet!

Presentartiklar

När det gäller våra presentartiklar så är ambitionen att vara ett välfyllt gåvokort betydligt mer manuell. Här är vi ständigt på jakt efter nya, roliga, högkvalitativa produkter som passar i sortimentet. Det finns produkter som nästan uteslutande tas fram för presentreklam- och gåvokortsmarknaden och ibland halkar vi nog också in på den banan. Men extra glada blir vi när vi hittar produkter från kända varumärken med hög kvalitet som inte varit med på gåvokort förut – som när vi la till vårt engelska porslin, våra smycken från Lily and Rose eller de roliga produkterna från Gentlemen’s Hardware och Ridley’s!

Nya_varumarken20170508

Det här blev ett något längre inlägg än planerat – och så här i högsäsong får vi nu återgå till att producera gåvokort – så vi får återkomma till upplevelserna och delikatesslådorna vid ett senare tillfälle! Men passa på att köpa våra fina Christmas Edition-kort redan nu! De är precis lika välfyllda som våra vanliga gåvokort!

Nya varumärken – Gentlemen’s Hardware och Ridley’s!

Som den som följer oss vet har vi ständigt öron och ögon öppna efter nya bra, roliga, högkvalitativa och spännande produkter till våra gåvokort. Allt för att gåvokortsmottagaren ska ha så hög sannolikhet som möjligt att hitta den perfekta gåvan.

Två nya varumärken

Nu har vi glädjen att presentera två nya varumärken – Gentlemen’s Hardware och Ridley’s i sortimentet! Med en stark brittisk känsla kompletterar de vårt sortiment på olika sätt.

Gentlemen’s Hardware bidrar med ett antal innovativa och praktiska produkter med ett lätt maskulint fokus. En skiftnyckel med massor av inbyggda funktioner. Ett skoputsset med både känsla och kvalitet. Praktiska och snygga campingbestick – eller varför inte en skrivbok för dagens viktigaste anteckningar?

Från Ridley’s hittar vi ett antal spel som vi alla känner igen – i snygg design och av hög kvalitet. Kanske blir du sugen på ett brädspel – då hittar du backgammon, kinaschack eller för den delen en kombination av schack och dam i samma kit! Eller så vill du vara lite mer fysisk och skjuta prick med gummiband, kasta ring eller lära dig jonglera? Här finns något för alla spel- och leksugna!

Produkterna hittar du på alla våra gåvokort, men främst på Pocketogram Grand, Premium och Deluxe!

Upplevelser även på Pocketogram Grand!

Sedan ett antal år har du ju hittat upplevelser på våra gåvokort – och då på Pocketogram Premium och Pocketogram Deluxe. Arbetet med att utveckla sortimentet på våra gåvokort pågår ständigt. Som en del av det arbetet kan vi nu lansera ett sortiment av upplevelser även på det lite billigare gåvokortet Pocketogram Grand!

Testa ett Segway-äventyr, åk dressin på Österlen, kör Gokart, åk på en sightseeing med båt i Stockholm eller någon av våra andra upplevelser! Valet är som vanligt upp till gåvokortsmottagaren!

Marknadens största sortiment!

När du ger bort ett Pocketogram Grand kan mottagaren utöver upplevelserna också välja bland digitala ljudböcker, tidskriftsprenumerationer, presentartiklar och marknadens största sortiment av pocketböcker. Vi är ensamma om att erbjuda pocketböcker från alla svenska pocketutgivande förlag på ett gåvokort vilket ger oss ett sortiment på över 2 800 titlar bara i pocketsortimentet! Och allt distribueras från vårt eget lager vilket ger snabba och säkra leveranser.

Nu är sommarens hetaste gåvokortsdesigner här!

Idag släpper vi våra nya designer inför sommarsäsongen! Som vanligt låter vi favoriterna från tidigare säsonger finnas kvar, och kompletterar med ett antal nya designer!

Exempel Skargardsbat
En härlig skärgårdsbåt i kvällsljus ger en känsla av harmoni och ledighet!

När du beställer minst 20 st gåvokort från oss får du helt utan extra kostnader en fullständig anpassning av dina gåvokort. Du kan välja bland alla våra designer – men du kan också skicka in en egen bild som vi trycker på dina gåvokort. En glad bild på gänget, en bild på kontoret, på en av era produkter eller på när en av era tjänster utförs – något eget ger en personligare känsla! Komplettera med er logotyp och kanske en signatur från avsändare!

Frihet när den är som störst - en segelbåt på öppet hav!
Frihet när den är som störst – en segelbåt på öppet hav!
Gunga i solnedgång - mer ledigt än så blir det knappast!
Gunga i solnedgång – mer ledigt än så blir det knappast!
Sommar, värme och kalas - önska glad sommar med ett knippe ballonger på dina gåvokort från Pocketogram!
Sommar, värme och kalas – önska glad sommar med ett knippe ballonger på dina gåvokort från Pocketogram!
Sommar, sol, hav och fest - liva upp stämningen med ett gåvokort från Pocketogram!
Sommar, sol, hav och fest – liva upp stämningen med ett gåvokort från Pocketogram!

Alla våra designförslag kan du ladda ned här!

Grattis, Tack, Förlåt eller Glad Påsk – säg det med ett Pocketogram!

Det finns ett Pocketogram för varje tillfälle! Vill du tacka en samarbetspartner för hjälpen? Gratulera medarbetarna på födelsedagen? Önska Glad Påsk utan att ge dina kunder hål i tänderna? Ge dina medarbetare en klapp på axeln? Eller kanske be om ursäkt för något som gått fel?

Oavsett vad du vill säga, och oavsett vilken budget du har, så finns det ett gåvokort från Pocketogram som passar!

Ett gåvokort från Pocketogram innehåller alltid fina presentartiklar, pocketböcker från alla stora svenska förlag, inspirerande tidskriftsprenumerationer och digitala ljudböcker. På de lite exklusivare gåvokorten finns dessutom spännande upplevelser och smakrika delikatesser!

Sveriges mest välfyllda gåvokort!

Gåvokorten finns i fyra varianter, Classic, Grand, Premium och Deluxe! Ju högre upp du kommer desto mer har mottagaren att välja bland, men redan på ett Pocketogram Classic finns över 3 000 produkter att välja från!

Även om pocketböckerna är något vi gärna skryter om, där är vi unika med att ha böcker från alla svenska pocketutgivande förlag, så kan vi också konstatera att vi sannolikt är marknadens bredaste gåvokort. Vårt presentartikelsortiment går inte av för hackor – här fokuserar vi på kända varumärken och högkvalitativa presentartiklar. Och dessutom har vi ett enormt sortiment av digitala ljudböcker, tidskriftsprenumerationer, spännande upplevelser och smarriga delikatesslådor!

Nytt varumärke i sortimentet – smycken från Lily and Rose!

På våra gåvokort är smycken ett mycket populärt val – och vi jobbar ständigt med att hitta nya, högkvalitativa, annorlunda, snygga och attraktiva produkter. Sedan en tid har vi fört diskussioner med Lily and Rose som tillverkar alldeles underbara och glittriga smycken, och nu har första leveransen anlänt!

Du hittar nu örhängen, halsband och armband på våra två mer exklusiva gåvokort, Pocketogram Premium & Pocketogram Deluxe!

Zetterberg Couture, med grundaren Therese Zetterberg, har under lång tid designat bland annat couture-klänningar och brudklänningar. Med inspiration från allt som är vackert, vintage haute couture, arkitektur, vintagesmycken och kronjuveler designar hon under varumärket Lily and Rose välgjorda smycken med en nordisk känsla i färgpaletten.

Vi har till en början valt att ta in örhängena Sofia och miss Sofia samt armbandet miss Miranda och halsbandet Emmylou i några olika färgkombinationer – allt för att våra gåvokortsmottagare skall hitta sin egen favorit!

Nya juldesigner!

När du beställer minst 20 gåvokort från Pocketogram så ingår som du säkert vet möjligheten att fritt designa gåvokorten. Vi tycker alltid att det är kul om du har en egen bild som du vill ha med – på kontoret, på personalen eller något annat som du vill kommunicera. Har du ingen sådan bild som du kommer att tänka på så vill vi såklart ändå hjälpa dig på traven med att få till ett riktigt snyggt gåvokort.

Inför julen 2016 har vi därför tagit fram ett antal nya juldesigner för gåvokorten som ger den där extra känslan – och som passar utmärkt tillsammans med din egen hälsning och logotyp.

Du hittar alla de aktuella juldesignerna på vår nedladdningssida.

Några exempel på nya juldesigner!

Här kommer några exempel på juldesigner som vi gillar lite extra mycket just nu!

gran
Gran. Den är vad den heter. En riktigt traditionell julgran pryder ditt gåvokort, så mycket mer julkänsla blir det inte.
grankvist
Grankvist. Det kanske lite stilrenare granalternativet med en skimrande grankvist och plats för din logotyp och en kortare julhälsning.
julvägg
Julvägg. Rimfrost, några röda bär och grankvistar. En bra design för den lite längre julhälsningen med gott om utrymme för text och logotyp.
pekande-tomte
Pekande tomte. Stilren, men framförallt lite knasig. Tydligt fokus på din julhälsning, och en tomte som kan locka till skratt!
Önskelista
Önskelista. En väldigt traditionell tomte-design med tydligt utrymme för budskap och logotyp!

 

Brittiska nyheter!

Nu har vi breddat vårt sortiment med fina brittiska produkter; bl.a. porslinskoppar och tekannor. Från högkvalitativa märken som Churchill, Creative Tops, Price & Kensington m.fl. kan vi nu erbjuda ett urval ur deras sortiment i samtliga gåvokortsklasser.

Gåvokorten finns i fyra utföranden, Classic, Grand, Premium och Deluxe! Ju högre upp du kommer desto mer har mottagaren att välja bland, men redan på ett Pocketogram Classic finns över 3 000 produkter att välja från!

Du är välkommen att läsa detaljerna för respektive gåvokort på startsidan och tveka inte att höra av dig till oss!

 

Tekniken går framåt!

Under sommaren har vi ägnat oss åt lite teknikutveckling – både på och under ytan! Beställningssidorna där gåvokortsmottagaren väljer sin gåva har fått en rejäl uppfräschning med ett antal nyheter.

  1. Folk har allt större skärmar på sina datorer, så vi har gjort produktutbudet klart mer överblickbart genom att lägga två rader av produkter på beställningssidan. Som vanligt kan du söka bland produkterna genom att klicka på ”Visa alla…”-knappen.
  2. Vi startade ju, som namnet antyder med pocketböcker vilket gjort att de nya produktkategorierna har fått tränga in sig i pocketbokens stående format. Det har vi nu åtgärdat, så nu har vi större och aptitligare bilder där så behövs! Detta gäller i nuläget våra delikatesser och upplevelser – och arbetet pågår med att förstora bilderna även på presentartiklarna!
  3. En annan tydlig trend är att allt fler besöker oss från mobiltelefonen, så nu har vi gjort beställningssidorna responsiva så att de blir ännu smidigare att använda på mobila enheter.

Vi får ofta väldigt trevlig feedback på vårt beställningsförfarande och vi hoppas att dessa förändringar skall förstärka den känslan – så att vi fortsätter vara den mest uppskattade gåva du kan ge bort!

Företagsanpassade gåvokort