KLICKA HÄR FÖR ATT LÖSA IN DITT GÅVOKORT

2019 års julklapp till medarbetare och kunder är här!

Nu har vi lanserat årets julklapp till kunder och medarbetare! 2019 års julklapp, Pocketogram Christmas Edition är här!

Årets gåvokort har kanske en lite mer ombonad känsla – och det är minst lika fyllt av presentartiklar, pocketböcker, tidskriftsprenumerationer, delikatesser och digitala ljudböcker som tidigare år! Garanterat en julgåva som faller dina medarbetare på läppen med andra ord!

Sveriges mest välfyllda gåvokortssortiment!

Som de av er som redan är kunder hos oss redan vet utvecklas sortimentet hela tiden. Vi lägger ständigt till både nya böcker, delikatesser och presentartiklar i sortimentet. Som ett exempel har antalet pocketböcker vid det här laget passerat 3 600 titlar – och bara under 2019 har vi lagt till ca 40 nya delikatesser och presentartiklar – och fler är såklart på gång inför julsäsongen. Inte minst kommer vi att hålla ögonen öppna efter nya spännande produkter på Formexmässan i nästa vecka!

Nytt i sortimentet – rustika och rejäla köksprodukter

Vi fortsätter fylla på sortimentet med nya trevliga produkter! Senaste tillskottet på Sveriges mest välfyllda gåvokort är några riktigt trevliga produkter från Senso Kitchen och Form Living.

En skärbräda i acasiaträ med styckningsschema för såväl gris som ko har tillkommit på Premium– och Deluxenivån. Det kanske inte är så ofta som den kommer till praktisk användning som just styckningsguide, men det kan ju vara kul att veta varifrån köttbiten kommer, och den utgör definitivt en dekorativ detalj i köket. Det gör också skinnförklädet i brunt buffelskinn eller stekpannan i kolstål som är tillskott på samma nivå.

Grand– och Premiumnivån har vi lagt till en snygg och dessutom outslitlig oval ugnsform i gjutjärn som vi tror kommer att bli uppskattad!

Utdelningen av årets sommarpresenter är ju i full gång – vi fick in produkterna ovan igår eftermiddag och över natten har de valts av glada gåvokortsmottagare – så redan idag skeppas de första iväg!

Mycket ska hinnas med – men det går fort att fixa sommargåvan!

På Pocketograms skånska lager har nu sommarens högtryck slagit till på riktigt! 24 grader varmt och sol ute, lite sommaråska i går kväll – och inne på lagret levereras både gåvokort och valda gåvor iväg i full fart!

Leverans på allt från någon timme till 3-4 arbetsdagar!

Passa på att önska dina medarbetare eller kunder en riktigt skön semester med Sveriges mest välfyllda gåvokort du också! Beroende på hur bråttom du har så har vi ett antal snabba leveransmöjligheter – vill du ha fysiska gåvokort med eget tryck kan vi leverera dem på 3-4 arbetsdagar från godkänt korrektur. Har du mer bråttom än så har vi färdigtryckta gåvokort på kontoret som kan skickas redan idag. Och vill du inte invänta postgången kan vi ordna digitala gåvokoder åt dig inom någon timme!

Allt ingår – alltid!

På Pocketogram ogillar vi överraskningar – därför ingår alltid allt i vårt pris och ingenting förutom moms tillkommer! När du köper minst 20 gåvokort väljer du själv design på gåvokortets insida, antingen utifrån våra färdiga designförslag eller så sätter vi ihop något baserat på dina egna bilder! Hälsning på gåvokort, din logotyp där du vill ha den, matchande beställningssida och en fin telegramhälsning som följer med i leveransen – allt är inkluderat i priset!

Ett gåvokort för varje budget! Finns i klassiskt utförande och som Summer Edition!

Gåvokorten finns i fyra utföranden, Classic, Grand, Premium och Deluxe! Ju högre upp du kommer desto mer har mottagaren att välja bland, men redan på ett Pocketogram Classic finns över 3 000 produkter att välja från! Och vill du ha dina gåvokort i Summer Edition-utförande beställer du dem här!

Nytt i sortimentet – bakmixer från Fikamix of Sweden

Med ambitionen att vara Sveriges mest välfyllda gåvokort för företag såväl som för myndigheter, kommuner och landsting så fortsätter vi ständigt att fylla på sortimentet! När vi sprang på bakmixerna från Fikamix of Sweden var det därför ett enkelt beslut att ta med dem i vårt delikatess-sortiment! Så från och med nu hittar du dem i vårt Grand– och vårt Premiumsortiment!

Bakmixerna, som kanske i första hand riktar sig mot ett turistsegment på marknaden säljs även exempelvis i Designtorgets butiker, och de gör det löjligt enkelt att baka några av de svenskaste av klassiska bakverk – med kanelbullen som okrönt regent. Därutöver finns även en kardemummakaka, en bakmix för skorpor och en bakmix för rågfrallor att välja på!

Bakmixerna levereras i en fantastiskt fin presentask som närmast påminner om Apples svåröverträffade förpackningar. I presentasken hittar du utöver bakmixen de tillbehör som behövs för att baka kakorna, och utförliga instruktioner för hur du gör på både svenska och engelska.

Nytt i sortimentet – Presentaskar från Novellix

Är du kund hos oss vet du att vi ständigt jobbar med att utveckla vårt sortiment för att fortsätta kunna kalla oss Sveriges mest välfyllda gåvokort med stolthet! Det mesta av sortimentsutvecklingen sker organiskt genom att det helt enkelt kommer till nya produkter att välja bland för gåvokortsmottagarna – men vi ska försöka bli bättre på att berätta om det även här!

När Pocketogram startade för vad som snart närmar sig 15 år sedan var det med basen i pocketböckerna – därav namnet. Sedan dess har mycket skett och presentartiklar, delikatesser, tidskriftsprenumerationer och digitala ljudböcker har alla blivit uppskattade delar av vårt sortiment. Men visst klappar en del av vårt hjärta fortfarande starkt för bokbranschen!

När vi sprang på Novellix fantastiskt fina presentaskar med novellsamlingar var beslutet därför inte svårt – det är klart att de ska finnas med i vårt sortiment! Dels är det fantastiskt vackra askar – och som produkt befinner de sig precis där i gränslandet mellan bokvärlden och en vacker presentartikel – lite som vi själva känner oss ibland! Du hittar därför från och med idag ett antal novellsamlingar i sortimentet på Pocketogram Grand och vi kikar på lösningar för att få med dem även i våra andra gåvokortssortiment!

Leveranserna av Pocketogram Summer Edition är igång!

En tussilago i vägrenen, ett träd som blommar och solen som värmer. De är alla säkra tecken på att sommaren är på ingång. Men för oss på Pocketogram är det säkraste tecknet av dem alla att leveransen av sommarens mest välfyllda gåvokort – Pocketogram Summer Edition – är igång! Så nu kan vi med säkerhet säga att sommaren är här!

Önska dina medarbetare eller kunder en riktigt skön semester med Sveriges mest välfyllda gåvokort du också! Det finns ett Pocketogram för varje budget – och alla är de fyllda med Sveriges största sortiment av gåvor – presentartiklar från välkända varumärken, alla pocketböcker på marknaden, härliga tidskriftsprenumerationer, marknadens alla ljudböcker och smarriga delikatesser.

Allt ingår!

På Pocketogram ogillar vi överraskningar – därför ingår alltid allt i vårt pris och ingenting förutom moms tillkommer! När du köper minst 20 gåvokort väljer du själv design på gåvokortets insida, antingen utifrån våra färdiga designförslag eller så sätter vi ihop något baserat på dina egna bilder! Hälsning på gåvokort, din logotyp där du vill ha den, matchande beställningssida och en fin telegramhälsning som följer med i leveransen – allt är inkluderat i priset!

Sveriges mest välfyllda gåvokort beställer du här eller genom att slå oss en signal på 08-31 35 40!

 

Ny lokal – nya möjligheter!

Sedan några veckor tillbaka har vi flyttat till nya lokaler och en helt ny landsände! Huvudkontoret och lagret har nu flyttat ihop på Spikgatan 3 i Vellinge, alldeles söder om Malmö.

På marginalen märks det nog redan för gåvokortsmottagare i form av något snabbare leveranser och vi ser fram emot att kunna lägga ytterligare kärlek på att förbättra och förfina upplevelsen av våra gåvokort i alla led. De nya lokalerna ger oss också över tid möjlighet att utveckla både sortiment och upplevelsen ytterligare!

Vi har fortfarande kvar ett säljkontor i Solna med två glada kontaktpersoner för våra gåvokortskunder, och vi har fyllt på med en glad lagermedarbetare på lagret. I planerna ligger också att rekrytera en ny glad säljare till vårt nya kontor i Vellinge under våren – så har du några tips på den fronten får du gärna skicka dem i vår riktning. En annons hittar du här!

(Ja, den uppmärksamma, lokala läsaren av detta inlägg kan konstatera att den där skylten på fasaden inte riktigt hunnit sättas upp än – den kommer även den i sinom tid! ;-))

Årets Julklapp 2018 till dina medarbetare och kunder är nu lanserad!

Efter en fantastisk sommar börjar det, i alla fall för vår del bli dags att tänka på julen. Lite tidigt kan tyckas, då i alla fall jag helst behåller shortsen på ett tag till… Men nu lanserar vi Pocketogram Christmas Edition – årets julklapp 2018!

Årets julklapp 2018 för medarbetare och kunder

Vi fortsätter på förra årets grafiska tema – men i år med exklusivt vitt och guld som färgtema. Vi har också tagit fram ett antal nya designförslag för gåvokortets insida, bland annat med leksaksbilen som du ser ovan, där du kan önska dina gåvokortsmottagare en riktigt god jul med Sveriges mest välfyllda gåvokort!

Sveriges mest välfyllda gåvokort för företag

Vi håller som bäst på att ta fram ett antal nya gåvoalternativ på jultemat, men som du som provat våra gåvokortstjänster redan vet så erbjuder vi redan i normalläget Sveriges mest välfyllda gåvokort med bland annat ca 3 000 pocket-titlar, tusentals nedladdningsbara ljudböcker, långa tidskriftsprenumerationer och ett stort sortiment av presentartiklar och delikatesser att välja bland på alla våra gåvokort!

Redan nu släpper vi sommarens hetaste gåvokort!

Fira sommaren med Sveriges mest välfyllda gåvokort – Pocketogram Summer Edition! Med påsken bakom oss är det många som redan nu börjar fundera på sommarpresenten. Varför inte lösa frågan redan nu med ett smidigt, välfyllt och garanterat uppskattat gåvokort?

Du kan redan nu beställa dina gåvokort här!

Våra säsongsanpassade gåvokort – Summer Edition och Christmas Edition – har ett utseende och designförslag som är anpassade för säsongen. Och årets Summer Edition är inget undantag. Gåvokortet utstrålar teamkänsla, semester och sommar. Bygg relationer med dina kunder eller överraska dina medarbetare med en riktigt trevlig sommarpresent.

Marknadens bredaste sortiment

I sortimentet hittar du utöver marknadens alla pocketböcker också marknadens bredaste sortiment av presentartiklar, ljudböcker, tidskriftsprenumerationer och delikatesser. På Pocketogram Grand, Premium och Deluxe hittar du dessutom upplevelser i sortimentet. Det är vårt enorma sortiment som gör att vi kallas Sveriges mest välfyllda gåvokort och vi utvecklar ständigt sortimentet med nya, trevliga, roliga och användbara produkter!

Fördelen med ett enormt sortiment!

Vi tenderar ju att skryta lite med vårt enorma sortiment när vi kallar oss Sveriges mest välfyllda gåvokort. Det man möjligen kan invända mot det är huruvida det finns något värde i att ha störst sortiment att välja ifrån. Om alla ändå väljer samma produkt så spelar det ju inte så stor roll att det finns en massa annat i sortimentet.

Med 2017 bakom oss tog vi oss lite tid att utvärdera hur det faktiskt ser ut. Och vi kan konstatera att värdet av att erbjuda marknadens mest välfyllda gåvokort med ett enormt sortiment är stort. Under det gångna året har vi levererat över 3 000 olika produkter. De har levererats i allt mellan 1 och över 400 exemplar till våra kunders gåvokortsmottagare!

För oss tycker vi att det understryker vikten av ett brett sortiment. Hade vi minskat sortimentet hade mottagarna ju uppenbarligen fått nöja sig med en produkt som de mindre gärna ville ha än den produkt de faktiskt valde.

Ett enormt sortiment året om!

Som ni vet levererar vi gåvokort året runt. Utöver den självklara julklappen fungerar våra gåvokort som personaluppmuntran, som kundgåvor, påskpresenter, födelsedagspresenter och mycket mer. Men årsskiftet blir ju också en lämplig tidpunkt att se över vilka produkter som är populärast – och att satsa ännu mer på att stärka de delarna under det kommande året!

Även om vårt sortiment varierar en del över året så finns det alltid massor av produkter att välja bland! När en populär produkt tar slut tar vi hem mer av den. När sommarsäsongen närmar sig laddar vi upp med grill-produkter och utomhusnöjen. När vi springer på en ny trevlig produkt så väntar vi inte med att lägga in den i sortimentet. Och vi satsar alltid på att ha ett kul sortiment med både populära storsäljare och intressanta och speciella nyheter!

Lite mer information om hur vi håller basen i sortimentet aktuell hittar du här!

Företagsanpassade gåvokort