KLICKA HÄR FÖR ATT LÖSA IN DITT GÅVOKORT

Om Pocketogram

Sedan 2005 har vi levererat långt över 1 miljon gåvokort till mer än 2 500 företagskunder runt om i Sverige. Kunderna är små och stora privata företag, statliga myndigheter, landsting och kommuner. Användningsområdet är allt från jul- och sommargåvor till kundpremier samt kund- och personalvård.

Vi växer med våra kunder!

Ett par år efter pocketböckernas intåg, närmare bestämt under våren 2009 så introducerade vi filmer. Våren 2011 lanserades tidskrifter och hösten 2011 kom våra efterlängtade ljudböcker – Pocketogram har idag ett stort och varierat mediautbud som riktar sig till en mycket bred målgrupp. Under hösten 2012 presenterade vi en ny och spännande riktning där vi introducerade presentartiklar inom kök, hem och fritid. 2013 växte vi ytterligare med ett utökat bokutbud på över 3 000 titlar och introduktionen av upplevelser i vårt gåvoutbud. Under 2014 tar vi Pocketogram vidare på den resa vi en gång började och fyller alla gåvokort med presentartiklar! Vi lägger även till ett stort utbud av nedladdningsbara ljudböcker och sist men inte minst – på allmän begäran erbjuder vi nu äntligen delikatesser på våra gåvokort!

Kombinera media, upplevelser och presentartiklar på gåvokorten

Hos oss på Pocketogram kan du nu fylla dina gåvokort med både media, upplevelser och presentartiklar, helt efter eget tycke och budget. – Välkommen in i vår webshop och se själv!

Läs mer!

Vi har försökt fylla övriga sidor med läsvärd information och vi hoppas att du läser vidare och blir inspirerad! Läs mer om vår gåvotjänst, om våra sommargåvor och julpaket samt om hur du kan maximera nyttan när du använder våra gåvokort. Ta även del av våra tankar och arbete kring vårt miljöansvar och upptäck glädjen med välgörenhet på gåvokorten.

Företagsanpassade gåvokort