KLICKA HÄR FÖR ATT LÖSA IN DITT GÅVOKORT
Sommarens-harligaste-gavokort

Önska Glad Sommar med gåvokort från Pocketogram!

Ett somrigt gåvokort!

Inför sommaren lanserar vi nu det gåvokort som vi kallar Pocketogram Summer Edition! Ett lite större gåvokort som tydligt signalerar sommar, sol och semester!

Gåvokortet finns i alla de vanliga valörerna – Classic, Grand, Premium och Deluxe – och alla ser lika somriga ut! Många av våra produkter passar ju redan idag perfekt en varm sommardag. Vad är exempelvis en bättre sommarpresent än en riktigt bra pocketbok eller en kylväska?

 

Köp Pocketogram Summer Edition

 

Beställ Pocketogram Summer Edition

Här kan du enkelt och snabbt beställa dina gåvokort! Ange hur många du vill ha och vart de skall skickas. Om du beställer minst 20 gåvokort ingår kostnadsfri anpassning av gåvokort, beställningssida och telegram, vi kommer i så fall att kontakta dig så att du får det som du vill ha det. Alla priser anges exkl moms.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Ännu större sortiment

I Pocketogram Summer Edition har vi spetsat presentartikelsortimentet med ett antal gåvor som lite extra somriga! När gåvokortsmottagarna kommer till sidan för att beställa sina sommarpresent hittar de av de extra somriga produkterna – men självklart har de även tillgång till hela vårt enorma och kontinuerligt uppdaterade sortiment av gåvor!

Som alltid hittar du också marknadens överlägset största utbud av pocketböcker (ca 2 800 titlar), tidskriftsprenumerationer och massor av digitala ljudböcker på våra gåvokort. Och på Premium och Deluxe hittar du dessutom upplevelser och smarriga delikatesslådor!

Heta-sommarprodukter

Leveransstart den 1 maj 2017!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Företagsanpassade gåvokort